Konsertguiden

Åka på resa med kören

Det är inte ovanligt att man som kör, tillsammans åker på resa för att uppleva ett annat lands musik, kultur och så vidare. Det finns en massa olika resor att välja på. Många kanske väljer Europa för att se på klassisk musik med mera, men varför inte testa något annorlunda som resor till Peru eller resor till Brasilien?

Upptäck Peru

Att åka till Peru är inte fel. Det är ett land fyllt med kultur och historia. I Peru ligger bland annat Inkaleden som tar dig till Machu Picchu. Missa inte heller staden Cusco om du är i Peru, den ligger 80 km från Machu Picchu. Peru har både Amazonas djungler och Titicacasjön så väl som en massa andra sevärdheter.

Upptäck Brasilien

En resa till Brasilien är även det att rekommendera. Här finns allt från karnevalen i Rio de Janeiro till fantastiskt kultur och arkitektur. Även detta land har nära till Amazonas djungler. Lär er dansa samba eller testa på kampsporten Capoeira. Sedan finns det även flera andra sevärdheter att upptäcka. 

Njut av ett annat land

Är det så att ni är en kör som bestämt er för att ta en resa tillsammans, se till att utforska de olika alternativ ni har. På Inca Tours finns det resor till Brasilien så väl som resor till Peru samt till en massa andra platser. Så passa på att upptäcka något nytt om ni ändå ska boka resa!

6 Mar 2019