Konsertguiden

Jag vill på konsert snart

Jag saknar verkligen känslan av att klä upp mig och sedan sitta ned och få njuta av en konsert med levande musik. Pandemin har ju satt käppar i hjulet för den typen av underhållning. Men, man får göra det bästa av situationen så länge. Ett sätt som fungerar för mig är att ligga i badet och lyssna på musik. 

Det varma vattnet får mig avslappnad och det är bara att blunda och njuta. Mitt nya badrum, som är fixat av ett företag som säljer klinker i Västerås, är fantastiskt! Nästan som om det vore gjort för att bara ligga där timme efter timme. 

Jag letar redan efter konsert att boka

Vaccineringen är i full fart och det betyder att vi snart kan börja återgå till ett mer normalt liv. Vi kommer att kunna umgås med fler personer (vilket kommer kännas lite konstigt) och även gå på större evenemang. 

Det är också därför jag har börjat kika lite på olika konserter att boka. Det blir en med en symfoniorkester såklart eftersom det är klassisk musik som ligger mig närmast om hjärtat men jag funderar också på att boka in någon rock-konsert. Bara av den anledningen att jag vill ha lite ös också! När pandemin är över vill man ju festa rejält och även om Vivaldi, Mozart och Beethoven rör mig i djupet så är det inte något som ger mig en partykänsla direkt. Nej, för det krävs det nog lite gitarr och trummor! 

9 May 2021