Konsertguiden

Börjar ditt hår att tunnas ut?

Går du ständigt och tittar dig i spegeln och letar efter tecken på att du börjar bli tunnhårig? Eller har du redan börjat att tappa hår? Håravfall är ett tecken på åldrande, men kan även bero på andra saker. Det kan vara ärftlig, medicinskt, mekaniskt eller kemiskt håravfall som gör att du blir tunnhårig. Hela 70% av den manliga befolkningen upplever någon gång under livet någon form av att tappa hår. Det kan lika gärna vara i tonåren som på äldre dar. Oavsett vad det beror på, så finns det du en bra lösning. Skaffa dig en OYEZ!

Hur köper jag en OYEZ?

Om du vill satsa på en hårdel som ser ut som riktigt hår och som inte kostar en förmögenhet så ska du köpa en OYEZ. På oyez.se kan du enkelt beställa och du går tillväga på följande sätt:

  • Gör din beställning
  • Ladda upp eller maila ett foto på dig själv till OYEZ
  • Mät längden från där din tunnhårighet börjar i nacken fram till fyra fingrar från näsroten, samt bredden på din tunnhårighet
  • Klipp lite hår och skicka in till OYEZ

OYEZ kommer att ta ditt hår och göra en analys på det och sedan matcha det så att ditt hår tillverkas att se ut som ditt eget! Därefter kommer du att få hem din hårdel till dig. Vad du ska göra när du mottagit ditt hår är att trimma eller raka den plats där du vill placera din OYEZ. Du fäster hårtejpen runt hårkanten och sätter den sedan på plats på ditt huvud. Efter kan du klippa till det så att det passar dig. Det kan du göra själv, eller hos en frisör. Nu är det klart, och du är inte längre tunnhårig.

26 Jan 2015