Konsertguiden

Många trappor blir det

Jag har varit på ganska många konserthus genom åren och det som har slagit mig är att många av dem, har flera hundra trappsteg! Det är trappor överallt. Tänker på lite, undra vem sköter trappstädningen. När det gäller trappstädning Stockholm så finns det ju städföretag att anlita för trappstäd. Kanske det även är så på konserthusen? I alla fall i Sverige. Kanske det är så att man har särskild personal som har hand om trapporna?

Övrig städning är nog inte lätt den heller

Konserthus har ju många skrymslen och vrår att städa. Det tar nog sin lilla tid att göra det kan jag tänka. Jag hade nog inte orkat jobba med det. Jag är ju sån att jag inte direkt gillar att städa hemma heller. Så jag har faktiskt en städfirma som gör det åt mig, varje vecka. De kommer även och gör storstädning två gånger per år. Det är perfekt.

Mer tid över för mig

Eftersom jag har anlitat ett företag så har jag mer tid över, vilket ni märker nu när jag kan sitta och fundera över saker som trappstädning av ett konserthus. Nu gör jag ju inte bara sånt, utan det var bara något som slog mig detta med antal trappor och då blev det naturligt att börja fundera och spinna vidare på det. Jag är glad över min extra fria tid, så att jag kan gå på fler konserter och även öva med mina egna instrument mer.

22 Jul 2018