Konsertguiden

När man kör mycket bil

Om man som jag gillar att köra fram och tillbaka till olika konserter är det viktigt att se till att man har en bil som håller och att man har rätt sorts däck på bilen. Nu har våren kommit och det innebär att man bör ha satt på sina sommardäck. 16 april var det datum som de senast skulle sitta på bilen. Jag köpte mina sommardäck på Nordendäck, och jag beställde dem online. Det var mycket smidigt och de levererade dem till en verkstad nära mig, där jag även fick hjälp med att sätta på dem. Jag rekommenderar verkligen Nordendäck, då de har ett brett sortiment av däck

Olika märken på däck

Nordendäck har sommardäck, men de har även vinterdäck, dubbdäck, fälgar och kompletta hjul på sin sida på nätet. När man ska köpa däck finns det flera däcktillverkare att välja mellan:

  • Nokian
  • Michelin
  • Continental
  • Goodyear

De har även billiga sommardäck i lite andra prisklasser. Bland annat däck i mellanklass från bland annat Kumho och Sava, samt billigare däck från märken som Nankang och LingLong.

Att tänka på när det gäller sommardäck

Test.se kan man läsa om vad som gäller för just sommardäck. Det är viktigt att inte tänka med plånboken, utan faktiskt tänka ett steg längre. Att du köper däck som är säkra och håller vad de lovar. På samma sida kan du även se vilka typer av däck som test.se rekommenderar när det kommer till just sommardäck.

17 Apr 2015