Konsertguiden

Ordna en egen konsert

En konsert, det kan vara i stort sett vilken musik som helst. En kul grej är att ha en egen. Det behöver inte vara i stora proportioner, utan bara en liten konsert med lokala band, kanske några du själv känner? En konsert kan du ha inne så väl som ute beroende på årstid. Varför inte ha det i Slottsskogen i Göteborg denna sommar? Där har det förr varit både det ena och det andra. Glöm bara inte söka tillstånd. Du kan hyra popcornmaskin Göteborg, ha korvvagnar och annat så att publiken kan köpa goda saker att äta. En popcornmaskin hyr du hos Bergamunken! De har även andra bra saker du kan hyra till din egna konsert.

Trevligt med olika sorters musik

Om du har flera band, så blir det mer av en festival med många konserter. Du kan blanda olika musikgenre om du vill eller bara ha en enda sorts musik. Idag finns det många olika festivaler runt om i landet. Kanske du kan bli arrangör för en ny sorts festival? Vem vet, det kanske går att ordna den varje år. 

Musik med vänner

Om du inte vill slå på stort och arrangera konserter och festivaler på det sättet, så kan du ha en egen liten konsert i trädgården med vänner. Kanske du spelar i ett eget band eller så? Då kan det vara ni som är huvudnumret så att säga. 

3 Feb 2019